The only way to do great work, is to love what you do.

voor iedere marketinguitdaging een oplossing!

een greep uit mijn portfolio

webdesign

opdrachtgever: Gemeente Delft
dienst(en): Webdesign, Hosting, Bedrijfsfotografie

Wat een mooi initiatief! De Canal Cleanup in Delft. De organisatie zet zich vol enthousiasme in voor een schonere en betere leefomgeving voor mens en dier in het centrum van Delft. Vanaf 2020 steunt de Gemeente Delft dit fantastische evenement en is er subsidie vrij gemaakt om de website op te zetten.

Vrijwilligers kunnen zich online aanmelden, sponsoren worden in het zonnetje gezet en uiteraard vind je er de foto’s en verslagen van eerdere edities. 

Een mooi project waar ik met trots aan meegewerkt heb. 

Twee schitterende en totaal verschillende websites laten bouwen door Rebecca van Studio STRT. Zeer prettige samenwerking. Eerlijk en betrouwbaar. Ik wil niet anders meer.
Mira Roosenburg
initiatiefnemer Canalcleanup delft en eigenaresse Bij Ons Delft
Previous
Next

branding & webdesign

opdrachtgever: Nel de Mol, beeldend kunstenaar
dienst(en): Webdesign, Logo, Huisstijl, Bedrijfsfotografie

Het werk van Nel de Mol spreekt eigenlijk voor zichzelf! Maar op de nieuwe website worden haar schilderijen mooi zichtbaar online. 

Naast de website, die een overzicht geeft van al haar werk en al haar exposities, ontwierp ik ook haar logo en huisstijl. Uiteraard werd deze branding doorgevoerd in haar hele website. 

Om het af te maken, maakte we ook wat mooie nieuwe portretfoto’s van Nel zelf. 

Rebecca heeft voor mij een prachtige nieuwe website gemaakt. Alles klopt. De website straalt uit wie ik ben en hoe ik mezelf, met wat ik doen, wil laten zien. Rebecca is echt een creatieve duizendpoot met veel geduld en oog voor detail en persoonlijke wensen. Het resultaat is echt heel mooi geworden en ik ben er heel blij mee en trots op. De overleggen waren heel prettig en gingen bijna volledig telefonisch en digitaal. Rebecca komt met leuke ideeën en creatieve, klantgerichte oplossingen. Ik kan Rebecca daarom van harte aanbevelen!
Nel de Mol
Beeldend Kunstenaar
Previous
Next

logodesign

opdrachtgever: Paul Derks en Ingrid Borsje
dienst(en): Logodesign

Begin 2020 lanceerde Paul & Ingrid hun fantastische webshop e-scentuals.nl, met parfums en verzorging van exclusieve merken. 

Ik mocht voor hen het logo ontwerpen. Wat een leuke opdracht! Ik heb ruim 10 jaar gewerkt in de cosmetica en persoonlijke verzorging, dus ik had direct affiniteit en inspiratie. 

Naast het logo, ontwierp ik ook het sub-logo en bijpassend icoon.

Inmiddels schittert het logo op de website, maar ook op de cadeaukaarten en alle socialmedia kanalen. 

Rebecca van StudioSTRT heeft ons logo ontworpen. Het is heel fijn werken met haar. Een afspraak en/of belofte wordt altijd nagekomen. Mijn ervaring is helaas dat dat niet meer vanzelfsprekend is in de tijd waarin we leven... (je moet overal 'achteraan') Rebecca is creatief, luistert goed naar je wensen en vertaalt deze op een juiste manier. Hetgeen dat zij voor ons creëerde, was daarom al vrij snel een schot in de roos en past bij ons en ons bedrijf. We zijn er heel erg blij mee!

bedrijfsfotografie

opdrachtgever: Lilian Plas
dienst(en): Bedrijfsfotografie

Lilian helpt kennisondernemers om hun missie in beeld te brengen met video’s. Zij inspireert mij enorm om doormiddel van video mijn eigen online zichtbaarheid te vergroten. 

Voor Lilian maakte ik een serie portretten voor haar website en socialmedia. We gebruikte meerdere settings en deden diverse kledingwissels. 

Het resultaat mag er absoluut zijn. Lilian is een natuurtalent voor de camera. Ze had zelf al heel goed nagedacht wat voor foto’s ze wilde en wat ze wilde uitstralen. Ik volg Lilian ook op Instagram en vind het super leuk steeds ‘onze’ foto’s voorbij te zien komen.  

Rebecca is een heel leuk en spontaan persoon. Zij heeft prachtige foto's geschoten voor mijn social media/website en heeft goed aangevoeld wat ik graag wil uitstralen. Daarnaast communiceert ze fijn, duidelijk en komt ze haar afspraken na. Ik raad Rebecca zeker aan!
Lilian Plas
videospecialist voor kennisondernemers