The key to succes is to STRT before you are ready.

meer over

Studio STRT

Studio STRT is een persoonlijk marketingbureau. Met passie opgezet en uitgevoerd door creatieve duizendpoot Rebecca Biard. 

Anders dan de naam misschien doet vermoeden is Studio STRT er niet alleen maar voor STRTers. Maar eigenlijk voor iedereen die een persoonlijke marketingoplossing zoekt die past. Voel jij je niet thuis bij een groot marketingbureau, maar wil jij wel je bedrijf professioneel op de kaart zetten? Dat zit je hier goed! Studio STRT is er voor ZZP’ers, voor de horeca, voor verenigingen, voor kunstenaars, voor kleine en voor grote bedrijven. Voor alle branches met kleine of grote marketingwensen en voor zowel online als offline marketing.

Marketingbureau Studio STRT blinkt uit door haar persoonlijke aandacht en toewijding en uiteraard de 100% tevredenheids garantie. Vanuit het mooie Drenthe werkt Rebecca aan marketingoplossingen voor heel Nederland. Meestal op locatie, soms ook volledig digitaal. 

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven.

Met jouw huisstijl, een website en alle denkbare marketing uitingen laat jij zien wat de identiteit is van jouw bedrijf. Dit plaatje moet kloppen! Daarom ben ik pas tevreden als jij dat bent! 

Rebecca Biard

marketingcoach

Voordat ik startte met StudioSTRT werkte ik 17 jaar in loondienst, waarvan 12 jaar voor dezelfde werkgever. Maar ondernemen zit mij in het bloed. Verandering was nodig om mijzelf weer te kunnen zijn en de dingen te doen waar ik goed in ben en energie van krijg! Alles wat je aandacht geeft en met passie doet, dat groeit.

meer over

Rebecca Biard

Beste ondernemers, graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Je moet natuurlijk wel weten met wie je te maken krijgt. Ik ben Rebecca Biard en ik bestempel mezelf graag als een creatieve duizendpoot. Ik houd ervan om nieuwe dingen te ontdekken, te leren en mijzelf in steeds andere branches te begeven. 

Ik ben in de jaren ’80 geboren op het eiland van Dordrecht en daar opgegroeid. Ik ken de wereld nog zonder mobiele telefoons en zonder internet. Ik kom uit een creatieve familie en zolang ik mij kan herinneren knutsel, fotografeer en creëer ik dingen. De opleiding richting Interieurstyliste paste me dan ook goed. Ik leerde er onder andere veel over kleuren en technisch tekenen. Tijdens mijn vervolgstudie Marketing en Communicatie kwam ik vooral achter hoe leuk ik het vond om steeds nieuwe dingen te ontwikkelen. 

In Dordrecht trouwde ik met de liefde van mijn leven en werd ik moeder van een fantastische zoon. Samen met mijn gezin verruilde ik in 2018 de Randstad voor de Drentse bosrand. In deze schitterende omgeving ontstond het idee en de behoefte voor Studio STRT. Waarin ik als fotografe, grafisch vormgever, websitebouwer en marketingcoach kan uitblinken.

Contact

voor iedere marketinguitdaging een oplossing!

wat kan ik voor je doen?

mogelijkheden
Werkwijze

Een groot voordeel van het digitale tijdperk is dat contact heel makkelijk is en je niet altijd naar elkaar toe hoeft om iets voor elkaar te kunnen betekenen. Toch ben ik nog wel een voorstander van dat kopje koffie samen, zeker voor de kennismaking.

Het eerste contact dat leg jij. Meestal via mail of telefoon. Uiteraard mag je mij ook een whatsapp berichtje sturen of via het contactformulier contact opnemen. Ik neem dan contact met jou op voor een kennismakingsgesprek om jouw marketingbehoeftes in kaart te brengen.

Voordat je iets bij mij afneemt gaan wij eerst kennismaken. Dit kan telefonisch (of via een vorm van videobellen) maar ik heb een sterke voorkeur om elkaar te ontmoeten. Ik doe mijn beste werk als ik weet voor wie ik werk en dat kan nu eenmaal beter als ik je ontmoet heb. MAAR het is een voorkeur en absoluut geen must, dus neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Met name het kennismakingsgesprek doe ik graag op locatie. Maar ook een winkel of bedrijf bezoek ik graag. Heb je contact opgenomen voor bedrijfsfotografie dan is een bezoek op locatie vrijwel altijd wenselijk.

Sinds 2019 maak ik gebruik van een hele fijne (net)werkplek; Growing Emmen. Dit inspirerende kantoor is in het centrum van Emmen. Het is een fijne plek, waar de sfeer net zo goed is als de koffie. 

In het kennismakingsgesprek spreken wij af wat ik voor jou ga betekenen. Op de website vind je meerdere pakketten waaruit je kunt kiezen. Zodra we besproken hebben welk pakket of welke pakketten je wenst af te nemen ontvang je van mij een opdrachtbevestiging en factuur voor een aanbetaling van 25%. Zodra deze factuur is voldaan, ga ik voor je aan de slag. 

Het kan zijn dat jouw wensen niet helemaal passen binnen de gestelde pakketten. In dat geval maken we afspraken op maat. Ook bij maatwerk ontwikkelen we een soort van pakketprijs en werk ik doorgaans niet op uurtarief. Dit omdat een creatief proces zich moeilijk laat meten. 
Zodra we besproken hebben welk pakket of welke pakketten je wenst af te nemen ontvang je van mij een opdrachtbevestiging en factuur voor een aanbetaling van 25%. Zodra deze factuur is voldaan, ga ik voor je aan de slag. 

We maken afspraken over de aanlevering van de eerste opzet. Heb jij een harde deadline dan houd ik daar uiteraard rekening mee. Tijdens de ontwikkelingsfase zijn er meerdere contact momenten, doorgaans via mail, telefoon en whatsapp. 

Als jij 100% tevreden bent, dan worden jouw marketingelementen opgeleverd. Aansluitend ontvang je dan de factuur met het restbedrag van jouw afgenomen pakket.
* eventuele jaarabonnementen dienen vooraf te worden voldaan