Branding, webdesign en fotografie

Studio STRT is er voor STRTers en doorSTRTers. Maar vooral voor iedereen die een persoonlijke marketingoplossing zoekt die past. Voel jij je niet thuis bij een groot marketingbureau, maar wil jij wel je bedrijf professioneel op de kaart zetten? Dat zit je hier goed! Ik werk graag met ondernemers die hun bedrijf serieus nemen en vol passie willen werken aan de groei van hun onderneming. Ik beweeg mij graag in verschillende branches, juist de afwisseling vind ik leuk én een uitdaging. Zo vind je in mijn portfolio kunstenaars, kappers en kennisondernemers. Die diversiteit houd mij scherp en mijn werk altijd afwisselend!
Studio STRT

Persoonlijk en Professioneel

Marketingbureau Studio STRT blinkt uit door haar persoonlijke aandacht en toewijding. Vanuit het mooie Drenthe werk ik aan marketingoplossingen voor heel Nederland. Meestal op locatie, soms ook volledig digitaal. 

Projectbasis en Virtual Assistant

Ben je op zoek naar een marketingoplossing op projectbasis; bijvoorbeeld het ontwerpen en bouwen van een (nieuwe) website of ben je op zoek naar ondersteuning voor de langere termijn. Studio STRT werkt zowel op projectbasis en als Virtual Assistant voor duurzame samenwerkingen. 

Studio STRT

The only way to do great work, is to love what you do​

Hi, ik ben Rebecca. Creatieve duizendpoot, vormgever, webdesigner, fotograaf, vrouw van, moeder van, rode wijn en koffie drinker, chocolalover, stadsmeisje, strandfan en levensgenieter. Niet perse in die volgorde.
Voordat ik startte met StudioSTRT werkte ik 17 jaar in loondienst, waarvan 12 jaar voor dezelfde werkgever. Maar ondernemen zit mij in het bloed. Verandering was nodig om mijzelf weer te kunnen zijn en de dingen te doen waar ik goed in ben en energie van krijg! Alles wat je aandacht geeft en met passie doet, dat groeit.
Rebecca Biard
creatieve duizendpoot

Beste ondernemers, graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Ik ben Rebecca Biard en ik bestempel mezelf graag als een creatieve duizendpoot. Ik houd ervan om nieuwe dingen te ontdekken, te leren en mijzelf in steeds andere branches te begeven. 

Ik ben in de jaren ’80 geboren op het eiland van Dordrecht en daar opgegroeid. Ik ken de wereld nog zonder mobiele telefoons en zonder internet. Ik kom uit een creatieve familie en zolang ik mij kan herinneren knutsel, fotografeer en creëer ik dingen. De opleiding richting Interieurstyliste paste me dan ook goed. Ik leerde er onder andere veel over kleuren en technisch tekenen. Tijdens mijn vervolgstudie Marketing en Communicatie kwam ik vooral achter hoe leuk ik het vond om steeds nieuwe dingen te ontwikkelen. 

In Dordrecht trouwde ik met de liefde van mijn leven en werd ik moeder van een fantastische zoon. Samen met mijn gezin verruilde ik in 2018 de Randstad voor de Drentse bosrand. In deze schitterende omgeving ontstond het idee en de behoefte voor Studio STRT. Waarin ik als fotografe, grafisch vormgever, websitebouwer en virtual assistent kan uitblinken.

Studio STRT

Creativity is intelligence having fun.