Aanbod en Werkwijze

Ben je op zoek naar een marketingoplossing op projectbasis; bijvoorbeeld het ontwerpen en bouwen van een (nieuwe) website of ben je op zoek naar ondersteuning voor de langere termijn. Studio STRT werkt zowel op projectbasis en als Virtual Assistant voor duurzame samenwerkingen. 

VA voor o.a. socialmediabeheer, website onderhoud en als content creator (waaronder fotografie, vormgeving en copywriting)

Samen creëren of vernieuwen we de website die echt bij jouw bedrijf past. Een site die goed vindbaar en zichtbaar is en die klaar is voor de toekomst 

Van een paar mooie portretfoto’s voor op je website tot een complete beeldbank van jouw onderneming voor online gebruik of voor drukwerk

Van kleine elementen voor socialmedia tot een complete (re)branding. Creatieve ontwerpen die echt passen bij jouw onderneming

Aanmodderen of doorpakken?

Ik zie veel ondernemers die bij het starten van hun bedrijf zelf een website in elkaar hebben gesleuteld of door een verre vriend aan de keukentafel. Daarnaast een paar gratis visitekaartjes met een standaard template en wat telefoonselfies voor op socialmedia. Een beetje aanmodderen en verder je vooral richten op je onderneming. 

Herkenbaar? Helemaal niet erg!

Maar als je jouw onderneming serieus wilt nemen is het professionaliseren van je branding en je website een mooie stap! Of je nu een STRTer bent of een doorSTRTer. Ik ga jou de online en offline zichtbaarheid geven waar je trots op kunt zijn!

VA of Projectbasis

Ben je op zoek naar een marketingoplossing op projectbasis; bijvoorbeeld het ontwerpen en bouwen van een (nieuwe) website of ben je op zoek naar ondersteuning voor de langere termijn. Studio STRT werkt zowel op projectbasis en als Virtual Assistant voor duurzame samenwerkingen. 

Als VA help ik je met zaken waar je zelf geen verstand van hebt, geen zin in hebt of geen tijd voor hebt! "Geen paniek; het is maar chaos!"
Studio STRT
Studio STRT
Als webdesigner, realiseer ik professionele websites en webshops voor ondernemers en organisaties. We kijken samen naar de doelgroep en zorgen dat de website klaar is voor de toekomst.
Bij StudioSTRT kun je terecht voor zakelijke fotografie voor jou en jouw onderneming. We maken foto's die je kunt inzetten op socialmedia en je website. Maar ook voor drukwerk of andere doeleinden.
Studio STRT
Studio STRT
Van alleen een logo tot een complete branding. Jouw grafische vormgeving is het letterlijke visitekaartje van jouw onderneming

Met of zonder suiker?

Ik drink graag een (online) kopje koffie om jouw marketingwensen in kaart te brengen. Neem gerust vrijblijvend contact op om te zien wat ik voor jouw onderneming kan betekenen!
Studio STRT

The only way to do great work, is to love what you do

een kleine greep uit het portfolio van Studio STRT

Wat anderen zeggen

Rebecca van StudioSTRT heeft ons logo ontworpen. Het is heel fijn werken met haar. Een afspraak en/of belofte wordt altijd nagekomen. [...] Rebecca is creatief, luistert goed naar je wensen en vertaalt deze op een juiste manier. Hetgeen dat zij voor ons creëerde, was daarom al vrij snel een schot in de roos en past bij ons en ons bedrijf. We zijn er heel erg blij mee!
Paul en Ingrid
eigenaren e-scentuals
Rebecca is een heel leuk en spontaan persoon. Zij heeft prachtige foto's geschoten voor mijn social media/website en heeft goed aangevoeld wat ik graag wil uitstralen. Daarnaast communiceert ze fijn, duidelijk en komt ze haar afspraken na. Ik raad Rebecca zeker aan!
Lilian Plas
videospecialist voor kennisondernemers