Virtual Assistant

Als VA help ik je met zaken waar je zelf geen verstand van hebt, geen zin in hebt of geen tijd voor hebt! "Geen paniek; het is maar chaos!"
Studio STRT
Virtual Assistant

Je hebt je onderneming goed op orde. Maar er zijn ook zaken waar je geen zin in hebt, waar je echt geen tijd meer voor hebt of waar je eigenlijk niet voldoende verstand van hebt. De kwaliteit van deze taken worden minder en jij kunt je niet richten op waar het bij jouw onderneming écht om draait. Ik kan je daarbij helpen!

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Weet jij niet waar je doelgroep zich bevind en hoe je hen kan bereiken. Heb je geen inspiratie of geen tijd om je socialmedia bij te houden. Ik kan je helpen met strategie en planning, maar ik kan ook het complete beheer voor je uit handen nemen. De hoeveelheid wat je uit handen geeft bepaal jij en kan ook aangepast worden.

Weet jij niet wát je moet delen op socialmedia? Ik kan je helpen met de vormgeving van post voor de diverse kanalen. Naast de vormgeving, kan ik je ook helpen met een beeldbank (foto’s) én met teksten (copywriting).

Advertentie opmaak, een flyer, visitekaartjes, cadeaubonnen, stickers en nog veel meer. Ik regel het voor je. Naast de vormgeving kan ik het drukwerk ook voor je in orde maken. Geen omkijken meer naar.

Aanpassingen op je website, zoals bijvoorbeeld  nieuwsbrieven of blogpost toevoegen. Reacties in kaart brengen / afhandelen. Alle aanpassingen op je website kun jij aan mij uitbesteden. Maar ook onderhoud en updates kan ik voor je doorvoeren. Als VA ondersteun ik je op al deze vlakken. Ik ben gespecialiseerd in WordPress en Elementor, maar ook met andere systemen kan ik goed uit de voeten.

Nieuwe producten voor de webshop, nieuwe foto’s voor socialmedia, portretten van nieuwe medewerkers. Heeft jouw onderneming regelmatig nieuwe foto’s nodig? Als fotograaf en virtual assistant kan ik doorlopend hierin assisteren. 

The only way to do great work, is to love what you do​

Hi, ik ben Rebecca. Creatieve duizendpoot, vormgever, webdesigner, fotograaf, vrouw van, moeder van, rode wijn en koffie drinker, chocolalover, stadsmeisje, strandfan en levensgenieter. Niet perse in die volgorde.
Ik drink graag een (online) kopje koffie om jouw wensen in kaart te brengen en te zien of wij een klik hebben. Neem gerust vrijblijvend contact op om te zien wat ik voor jou kan betekenen!
Studio STRT

Studio STRT als VA

Kennismaking

gratis
  • 1/2 uur
  • live of via Zoom

Uurtarief

65
  • vanaf prijs
  • geen minimale afname

Proefmaand

520
375
  • kennismaking gesprek
  • 8 uur VA

Wat anderen zeggen

Het is heel fijn werken met haar. Een afspraak en/of belofte wordt altijd nagekomen. [...] Rebecca is creatief, luistert goed naar je wensen en vertaalt deze op een juiste manier.
Paul en Ingrid
eigenaren e-scentuals
Rebecca is een heel leuk en spontaan persoon. [...] Daarnaast communiceert ze fijn, duidelijk en komt ze haar afspraken na. Ik raad Rebecca zeker aan!
Lilian Plas
videospecialist voor kennisondernemers

Van kleine elementen voor socialmedia tot een complete (re)branding. Creatieve ontwerpen die echt passen bij jouw onderneming

Samen creëren of vernieuwen we de website die echt bij jouw bedrijf past. Een site die goed vindbaar en zichtbaar is en die klaar is voor de toekomst 

Van een paar mooie portretfoto’s voor op je website tot een complete beeldbank van jouw onderneming voor online gebruik of voor drukwerk

De niet zo kleine lettertjes.

Verwerkte uren worden aan het begin van iedere nieuwe maand achteraf gefactureerd. De proefmaand wordt voorafgaand van de proefperiode gefactureerd. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.