Studio STRT

Vormgeving

Van alleen een logo tot een complete branding. Jouw grafische vormgeving is het letterlijke visitekaartje van jouw onderneming
Grafische vormgeving

Het creatieve brein dat overuren draait zodra ik aan een nieuw project begin, dat vind ik zo magisch aan grafische vormgeving. Het begint met een idee, soms met wat richtlijnen zoals bijvoorbeeld een bepaalde kleur of een bepaald beeldmerk. Maar soms ook helemaal blanco. Ik vind het dan een uitdaging om een bedrijf in beeld neer te zetten zodat het fantastisch past bij de ondernemer en onderneming. “Dit past helemaal bij mij” vind ik dan ook het mooiste compliment om te krijgen.

Bij een logo heb je in één beeld het hele bedrijf. Een logo gebruik je zowel in je online als je offline communicatie en is zichtbaar in je bedrijf. Meestal wordt een logo een onderdeel van een complete huisstijl. Maar het los ontwikkelen van een logo behoort ook tot de mogelijkheden.

Een huisstijl bevat de hele look and feel van de organisatie. Uiteraard het logo, maar ook kleinere beeldmerken en variaties van het logo zonder de eenheid te verliezen. Bovendien worden in een huisstijl ook een kleurenpalet vastgesteld. De huisstijl vind je terug in alle online en offline communicatie uitingen.

Staat jouw huisstijl al als een huis maar wil jij wat nieuwe communicatie uitingen? Denk bijvoorbeeld aan drukwerk zoals flyers, visitekaartjes, posters of briefpapier. Je neemt dan natuurlijk niet een heel pakket af, we maken dan een maatwerkafspraak.

Wil jij alleen losse elementen die je online kunt inzetten? Denk bijvoorbeeld aan een mooie banner op FB. Of Instagram advertenties en stories. Studio STRT geeft naast de ontwikkeling van online communicatie uitingen ook advies over welke tools je het beste waar in kunt zetten. 

Sinds 2019 werk ik samen met een fantastische partner in drukwerk. Indien gewenst kan Studio STRT al het drukwerk voor je bestellen. Bestel je liever zelf? Dan worden al jouw bestanden drukklaar aangeleverd.

Offerte opvragen

Voor content creatie en grafische vormgeving biedt Studio STRT geen vaste pakketten meer aan. Vraag naar een offerte op maat of kijk naar de Virtual Assistant mogelijkheden.

Grafische vormgeving

Samen creëren of vernieuwen we de website die echt bij jouw bedrijf past. Een site die goed vindbaar en zichtbaar is en die klaar is voor de toekomst 

VA voor o.a. socialmediabeheer, website onderhoud en als content creator (waaronder fotografie, vormgeving en copywriting)

Van een paar mooie portretfoto’s voor op je website tot een complete beeldbank van jouw onderneming voor online gebruik of voor drukwerk