Wat nou als alles zou lukken.

mogelijkheden
Werkwijze

Een groot voordeel van het digitale tijdperk is dat contact heel makkelijk is en je niet altijd naar elkaar toe hoeft om iets voor elkaar te kunnen betekenen. Toch ben ik nog wel een voorstander van dat kopje koffie samen, zeker voor de kennismaking.

Het eerste contact dat leg jij. Meestal via mail of telefoon. Uiteraard mag je mij ook een whatsapp berichtje sturen of via het contactformulier contact opnemen. Ik neem dan contact met jou op voor een kennismakingsgesprek om jouw marketingbehoeftes in kaart te brengen.

Voordat je iets bij mij afneemt gaan wij eerst kennismaken. Dit kan telefonisch (of via een vorm van videobellen) maar ik heb een sterke voorkeur om elkaar te ontmoeten. Ik doe mijn beste werk als ik weet voor wie ik werk en dat kan nu eenmaal beter als ik je ontmoet heb. MAAR het is een voorkeur en absoluut geen must, dus neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Met name het kennismakingsgesprek doe ik graag op locatie. Maar ook een winkel of bedrijf bezoek ik graag. Heb je contact opgenomen voor bedrijfsfotografie dan is een bezoek op locatie vrijwel altijd wenselijk.

Sinds 2019 maak ik gebruik van een hele fijne (net)werkplek; Growing Emmen. Dit inspirerende kantoor is in het centrum van Emmen. Het is een fijne plek, waar de sfeer net zo goed is als de koffie. 

In het kennismakingsgesprek spreken wij af wat ik voor jou ga betekenen. Op de website vind je meerdere pakketten waaruit je kunt kiezen. Zodra we besproken hebben welk pakket of welke pakketten je wenst af te nemen ontvang je van mij een opdrachtbevestiging en factuur voor een aanbetaling van 25%. Zodra deze factuur is voldaan, ga ik voor je aan de slag. 

Het kan zijn dat jouw wensen niet helemaal passen binnen de gestelde pakketten. In dat geval maken we afspraken op maat. Ook bij maatwerk ontwikkelen we een soort van pakketprijs en werk ik doorgaans niet op uurtarief. Dit omdat een creatief proces zich moeilijk laat meten. 
Zodra we besproken hebben welk pakket of welke pakketten je wenst af te nemen ontvang je van mij een opdrachtbevestiging en factuur voor een aanbetaling van 25%. Zodra deze factuur is voldaan, ga ik voor je aan de slag. 

We maken afspraken over de aanlevering van de eerste opzet. Heb jij een harde deadline dan houd ik daar uiteraard rekening mee. Tijdens de ontwikkelingsfase zijn er meerdere contact momenten, doorgaans via mail, telefoon en whatsapp. 

Als jij 100% tevreden bent, dan worden jouw marketingelementen opgeleverd. Aansluitend ontvang je dan de factuur met het restbedrag van jouw afgenomen pakket.
* eventuele jaarabonnementen dienen vooraf te worden voldaan  

voor iedere marketinguitdaging een oplossing!

wat kan ik voor je doen?

Webdesign

Goed vindbaar en zichtbaar met een goede website

Grafische vormgeving

Een huisstijl die echt past bij jouw onderneming

Bedrijfsfotografie

Jouw producten, winkel, bedrijf of team echt mooi in beeld

Marketingplan

De doelgroep bereiken en enthousiast maken

Hosting

Jouw onderneming een eigen plekje op het web

Kostenoverzicht

Alle pakketten overzichtelijk voor je op een rijtje

Populaire pakketten

STRT +

Website
1050
  • 100 % tevredenheidsgarantie

selfie

Bedrijfsfotografie
450
  • 100 % tevredenheidsgarantie

STRT

Huisstijl
650
  • 100% tevredenheidsgarantie

STRT

Logo
375
  • 100 % tevredenheidsgarantie

KLIK

Huisstijl + Foto
€875
800
  • 100% tevredenheidsgarantie

strt +

Website + Huisstijl
€1800
1650
  • 100 % tevredenheidsgarantie

Maatwerk mogelijk

Contact

HATSE FLATS

Branding is de identiteit van je onderneming. Het is ook de eerste indruk die je achterlaat bij je potentiële klanten. Het is dus heel erg belangrijk dat het klopt! Check alle diensten om te kijken hoe jij STRT.

De meest uitdagende opdracht was mijn eigen huisstijl en marketingplan. Ik wil dat het inspireert, creativiteit uitstraalt. Maar tegelijkertijd ook een breed publiek aanspreekt. De fijne inspirerende quotes, de sprekende en tegelijkertijd zachte kleuren en natuurlijk de hexagoon die overal terugkomt, passen bij mij.