Fotografie

Bij StudioSTRT kun je terecht voor zakelijke fotografie voor jou en jouw onderneming. We maken foto's die je kunt inzetten op socialmedia en je website. Maar ook voor drukwerk of andere doeleinden.
Bedrijfsfotografie

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden! Zolang ik mij kan herinneren houd ik van filmen en fotograferen. Nog ver voordat ieder telefoontje een volwaardige camera had, schoot ik plaatjes. Mijn voorliefde voor fotografie werd een serieuze hobby en groeide uit tot de professionele bedrijfsfotografie die Studio STRT nu aanbiedt.

Denk bij bedrijfsfotografie aan iedere vorm van fotografie die bijdraagt aan het in beeld brengen van jou als ondernemer of jouw onderneming. Dit kan dus een shoot op locatie zijn, zoals in jouw winkel of bedrijf. Maar ook productfotografie voor je webshop of eindelijk eens mooie foto’s van jezelf voor op je Linkedin profiel. 

Voor als jij mooie productfoto’s nodig voor hebt voor drukwerk of voor in een webshop. Niet alleen de kwaliteit van de foto’s is belangrijk, ook een eenheid in de foto’s is van belang. De kosten voor productfotografie zijn sterk afhankelijk van het aantal producten en het aantal gewenste foto’s per product. 

Ben jij een ZZP’er en bén jij jouw bedrijf? Dan moet jij mooi op de plaat. Het belangrijkste bij portretfotografie is niet alleen dat het mooie foto’s zijn, maar vooral dat jij jezelf herkent in de foto’s. Ik ga dan ook voor puur en authenticiteit bij portretfotografie. 

Heb jij ook een tof team en wil je nu eens iets anders dan een statig personeelsportret? Kies dan voor een unieke shoot voor je personeel. Leuk voor op de website en je socialmedia kanalen. Past een wat klassiekere teamshoot bij jouw bedrijf? Dan kan dat natuurlijk ook.

Heb jij van alles te melden op socialmedia, maar heb je eigenlijk niet het bijpassende beeldmateriaal? Laat Studio STRT dan content voor jou creëren. Een mooie mix van alle soorten fotografie met een vooraf afgesproken aantal foto’s waar je weer even mee vooruit kunt. Uiteraard behoud jij alle rechten van de foto’s zodat je deze altijd en waar je maar wilt, kunt gebruiken. 

Wat past bij jou?

KLIK

250
  • 1 tot 1,5 uur op locatie
  • 15 foto's

SELFIE

375
  • 2,5 uur op locatie
  • 35 foto's

BURST

1000
925
per jaar
  • 4x KLIK shoot
  • nooit meer zonder foto's!

Van kleine elementen voor socialmedia tot een complete (re)branding. Creatieve ontwerpen die echt passen bij jouw onderneming

VA voor o.a. socialmediabeheer, website onderhoud en als content creator (waaronder fotografie, vormgeving en copywriting)

Samen creëren of vernieuwen we de website die echt bij jouw bedrijf past. Een site die goed vindbaar en zichtbaar is en die klaar is voor de toekomst 

De niet zo kleine lettertjes.

Maatwerk is altijd mogelijk. Alle pakketten zijn exclusief reiskosten € 0,35 cent/km. (Geen reiskosten binnen 30km vanuit Emmen) Een uur extra op locatie is € 50,- per uur. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. 

Studio STRT

The only way to do great work, is to love what you do​​